Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Finanční úřad pro Prahu západ - 21.3.2013 úřední den v Černošicích !!!

Finanční úřad pro Prahu západ - 21.3.2013 úřední den v Černošicích !!!



Datum konání:
20.2.2013

Finanční úřad pro Středočeský kraj, Územní pracoviště Praha západ bude i v letošním roce úřadovat ve čtvrtek 21. 3. 2013 od 13:00 do 18:00 hodin v budově Městského úřadu Černošice, Riegrova 1209, Černošice.
Budou zde k dispozici úřednice za účelem poskytnutí konzultací daňovým subjektům ohledně daňové problematiky a zajištění vybrání daňových přiznání k dani z příjmů fyzických osob v období podávání daňových přiznání za rok 2012. Termíny byly zvoleny především s ohledem na zkušenosti z minulých období, kdy byl zájem poplatníků o daňovou problematiku a podávání daňových přiznání koncentrován převážně do posledního březnového týdne. Při určení počtu dní a určení času bylo také přihlédnuto k tomu, že je předpokládán další pokles zájmu poplatníků podle vývoje z předchozích let. Stále více poplatníků využívá podání daňového přiznání elektronickou formou a zároveň nedošlo k výrazným změnám ve formuláři daňového přiznání k dani z příjmů fyzických osob ani v zákoně o daních z příjmů.
V úřední dny (pondělí a středa) je žádoucí, aby pracovníci byli přítomni na svém pracovišti v Praze, kde jsou rovněž k dispozici veřejnosti, proto jsou návštěvy plánovány na čtvrtek.