Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Rozsvícení Vánočního stromu - 4. 12. 2015

Rozsvícení Vánočního stromu - 4. 12. 2015



Vánoční píseň "Pastýři nespěte, ej pastýři nespěte" se rozezněla v podvečer 4.12.2015 před obecním úřadem a otevřela slavnost "Rozsvícení Vánočního stromu".

Sbor  karlických žen pod vedením Marie Smělé  na úvod zazpíval tři písně. Starostka Marie Sommerová přivítala malé i velké občany, kteří se shromáždili v hojném počtu před úřadem, a poděkovala paní Karolině Štičkové, paní Dagmar Pánkové a paní Janě Ziegltrumové (Kloučkové) za výzdobu, přípravu dárečků pro nejmenší, a organizaci celé akce, a panu Jiřímu Svobodovi za profesionální ozvučení.

 Všem přítomným popřála hezké Vánoce a šťastný Nový rok.

Po krátkém projevu vystoupili již tradičně naši malí zpěváčkové a recitátoři, se kterými paní Monika Žitková připravila krásné vánoční pásmo. Však také byli odměněni dlouhotrvajícím potleskem. 

Závěr večera opět patřil Sboru karlických žen, který přednesl staré i nové vánoční písně a koledy, a za to sklidil zasloužené  uznání. 

K příjemné předvánoční atmosféře večera přispělo občerstvení, které bylo zajištěno pro malé i velké jako každý rok v improvizovaném stánku obecního úřadu.