Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > VÝZVA K PODÁVÁNÍ PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KARLÍK

VÝZVA K PODÁVÁNÍ PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KARLÍK



Datum konání:
23.4.2014

Vážení občané,

před měsícem jsme uveřejnili na obecním webu informace o Návrhu územního plánu obce Karlík.

Celý kompletní dokument je uložen na webu Města Černošice, a vzhledem k tomu, že je Návrh ÚP objemným dokumentem, využili jsme nabídky pořizovatele, a na našem webu jsme uveřejnili pouze odkaz na příslušné webové stránky Města Černošice, kde vše naleznete. Kromě toho je Návrh územního plánu k nahlédnutí v tištěné podobě na Obecním úřadě v Karlíku v úředních hodinách, nebo po telefonické dohodě i v jiných termínech.   

Rádi bychom Vám znovu připomněli, že v souladu s § 50 odst. 3 stavebního zákona může každý uplatnit písemné připomínky k Návrhu územního plánu u pořizovatele (MěÚ Černošice, odbor územního plánování, Riegrova 1209, 252 28 Černošice).

Připomínky je možné podávat pořizovateli do 5. května 2014. K později uplatněným připomínkám se nepřihlíží.

Jistě všichni také máte zájem, aby se konečně územní plán dokončil, a zavedla se jasná pravidla pro povolování staveb v naší obci. Dovolujeme si Vás proto požádat, abyste využili možnosti, a pokud připomínky máte, v uvedeném termínu je podali. Jsou cenné pro případné úpravy předloženého návrhu ÚP.

Pro méně zdatné uživatele internetu v příloze podáváme podrobný návod, jak se pohybovat na našem webu k získání informací. Pokud nebudete vědět, jak dál, volejte, prosím, na obecní úřad, vše rádi vysvětlíme a poradíme – tel. 257711074, 731527419. Technické informace o územním plánu Vám podá Ing. Vrbová z odboru územního plánování v Černošcích – tel. 221982515.

Děkujeme všem za spolupráci.

V Karlíku 22.4.2014                                                           

Ing. Marie Sommerová, starostka obce

__________________________________________________________________________

Návod k přístupu k informacím o ÚP:

Na základě sdělení zastupitelů pana Jiřího Černého a pana Martina Šorma, že nelze informace o Návrhu územního plánu Karlíka nalézt na našem webu ani na webu Města Černošice, uvádíme podrobný návod pro občany, kteří se hůře orientují na internetu a na našich webových stránkách. Sdělujeme, že informace jsou zveřejněny na třech místech našeho webu. Jak na to :

umístěno na obecních webových stránkách :    www.obeckarlik.cz 

1/ Úřední deska

Veřejná vyhláška – oznámení o doručení návrhu územního plánu Karlík a vyhodnocení vlivů územního plánu Karlík na udržitelný rozvoj území naleznete :

Záložka - Úřední deska - rok 2014 – 20.3.2014 – je to 7. zpráva shora.

(Vyhlášku zpracoval pořizovatel dne 18.3.2014 a vyvěsil na úřední desce Města Černošice dne 19.3.2014. Obec Karlík vyvěsila vyhlášku na webu obce Karlík po jejím obdržení, dne 20.3.2014. Na počítání času platí termín vyvěšení na úřední desce Města Černošice, tj. 19.3.2014.)

Ve vyhlášce jsou všechny důležité informace a odkazy, zejména do kdy a kam se podávají připomínky a také odkaz na umístění kompletního Návrhu územního plánu.

Umístění Návrhu územního plánu na webu Města Černošice :

http://www.mestocernosice.cz/mesto/uzemni-planovani/up-a-rp-obce-orp-cernosice/projednavane/Karlik/ 

Na úřední desce se zobrazují aktuální informace. Pokud chcete číst i starší informace na úřední desce, pod slovem „Zobrazit“ rozkliknete nabídku a vyberete si (aktuální, archiv, vše)

2/ Záložka Informace pro občany

Klikněte na slova Informace pro občany a otevře se Vám rok 2014 (zároveň se Vám také nabízí archiv z minulých let, který k tomu nepotřebujete).

Do této záložky jsme dne 24.3.2014 zařadili další informace o postupu zpracování územního plánu, včetně možnosti kliknutí přímo na odkaz na umístění kompletního Návrhu územního plánu na webu Města Černošice.   

http://www.mestocernosice.cz/mesto/uzemni-planovani/up-a-rp-obce-orp-cernosice/projednavane/Karlik/ 

3/ Záložka Územní plán od 2011 – Proces přípravy územního plánu v obci Karlík – pod bodem 13) je odkaz na úřední vyhlášku  (vyvěšena na úřední desce).

Děkujeme všem za spolupráci při tvorbě územního plánu.

V Karlíku dne 22.4.2014

Ing. Marie Sommerová, starostka obce 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů