Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > BIKE PRAGUE 19.5.2018

BIKE PRAGUE 19.5.2018



Datum konání:
19.5.2018

V sobotu 19. května se koná sedmý ročník Bike Prague. Největšího závodu na horských kolech v okolí Prahy se pravidelně účastní rovněž naši občané. Ti se na trase projedou také nedaleko svých domovů.

Trasa Bike Prague vede přes CHKO Český kras, údolím Berounky nebo na vrchol Cukráku. Závodníci mají na výběr dvě distance. Jednodušší na 35 km a náročnější na 65 km.

Do 16. května je možné se za 600 Kč přihlásit online. Pokud se přihlásíte alespoň ve dvou, jedno startovné vás vyjde na 500 Kč. Registrace jsou otevřeny také přímo u Galerie Butovice a to 19. května za 700 Kč.

Bike Prague nabízí rovněž různé varianty, jak si závod ještě více zpestřit. Jednou z nich je kategorie Tandem. Potřebujete složit tým muž – žena v libovolném vzájemném vztahu. Vítězí dvojice s nejnižším součtem časů. Druhou možností je Slow Motion. Účelem je dát dohromady co nejpočetnější tým. Vítězí totiž tentokrát družstvo s nejvyšším součtem časů.

Start a cíl Bike Prague je u pražské Galerie Butovice, kde se bude konat také celodenní doprovodný program. Mimo jiné také dětský den. Děti se rovněž mohou přihlásit na dětské závody. Na výběr jsou podle věku distance od 350 metrů po 3 kilometry.

Více informací o závodě najdete na www.bike-prague.cz.