Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Pozvánka na dětské odpoledne 2013

Pozvánka na dětské odpoledne 2013



Datum konání:
29.5.2013

Vážení občané,

v posledních dvou letech jsme organizovali dětské odpoledne prakticky jako obecní úřad, s pomocí několika ochotných lidí v Karlíku. Abychom naše děti neochudili o možnost sejít se při příležitosti mezinárodního Dne dětí i letos, vyzvala jsem rodiče malých dětí z Karlíka, aby pro své i ostatní děti zábavnou akci u nás uspořádali. Finanční pomoc obce byla zajištěna. Bohužel, až do této chvíle se organizace akce nikdo neujal.

Na děti jsme však ani tak nezapomněli. Domluvili jsme se s dobřichovickými dobrovolnými hasiči, že se naše děti mohou připojit k jejich dětskému odpoledni. Nakoupili jsme pro děti drobné dárečky do soutěží, a kromě nakoupených předmětů jsme zajistili i originální „karlický“ dárek v podobě hry „Pexeso“ s obrázkem karlického kostela, který specielně na tuto akci vytvořila známá místní výtvarnice, paní Ivana Bedrnová.

Dovolujeme si Vás společně s hasiči pozvat na dětské odpoledne při příležitosti mezinárodního Dne dětí, které hasiči pořádají

v Dobřichovicích, dne 8. 6. 2013 v 14:00 hod. na pravém břehu Berounky u jezu.

Dobrovolní hasiči připravili pro všechny návštěvníky bohatý program se soutěžemi a atrakcemi. Počítá se s aktivní účastí dětí všech věkových skupin. Celé odpoledne jistě zaujme nejen děti, ale i dospělé.

Oceňujeme vstřícnost dobřichovických dobrovolných hasičů a musíme konstatovat, že spolupráce s nimi je i v jiných oblastech již tradičně výborná.

Přejeme Vám hodně hezkých zážitků.
Marie Sommerová, starostka